Goed nieuws voor onze pizza liefhebbers

Geschreven door Jan Driedonks. Laatst bijgewerkt: .

Zoals het vorige seizoen kunnen onze leden op vertoon van hun ledenkaart weer 20% korting verkrijgen bij aankoop per pizza bij Domino's Pizza te Geldrop. De nieuwe ledenkaarten zijn in de maak en zullen zo spoedig mogelijk overhandigd worden.

Eet smakelijk.

Nieuwe bordsponsor: Vinck Schilderwerken

Wij begroeten als nieuwe Bordsponsor bij V.V. Geldrop

Vinck Schilderwerken
uit Geldrop

06-07-2019

Nieuwe co-sponsor: Rodeo Grill Restaurants

Wij begroeten als nieuwe Co-sponsor bij V.V. Geldrop

Rodeo Grill Restaurants
uit Eindhoven

06-07-2019

Veldsink-Bekx start RegioBank Local Hero actie

Geschreven door John Vermeulen. Laatst bijgewerkt: .

Verenigingen en stichtingen kunnen niet bestaan zonder de inzet van de vele vrijwilligers en zonder donaties van sponsoren en ‘vrienden van de stichting’. Om deze organisaties extra te ondersteunen start Veldsink-Bekx in Mierlo de RegioBank Local Hero actie. Ook V.V. Geldrop neemt deel aan deze actie die duurt tot 28 juni.

Wat houdt de RegioBank Local Hero actie in
Alle betrokkenen bij een vereniging zijn local heroes, immers zonder onze leden en iedereen die zich voor V.V. Geldrop inzet, zou het verenigingsleven niet kunnen bestaan.

Om deze local heroes te ondersteunen stelt Veldsink-Bekx €10,- beschikbaar aan de club voor ieder lid dat overstapt naar de RegioBank. Naast de €10,- voor de clubkas van V.V. Geldrop, krijg jij als overstapper in deze periode van Veldsink-Bekx ook nog een cadeaubon van €25,- die je kunt uitgeven bij winkeliers in Geldrop en Mierlo. Voor de JongWijs jeugdrekening krijgen kinderen een eerste inleg van €10,- op de rekening.

Waarom kiezen voor RegioBank
Veldsink – Bekx, Zelfstandig Adviseur van RegioBank is onderdeel van de lokale gemeenschap in de regio Mierlo/Geldrop, en vindt het daarom belangrijk een steentje bij te dragen aan het ondersteunen van het verenigingsleven en de onderlinge verbondenheid. De RegioBank kenmerkt zich door de laagdrempeligheid; je kunt er gewoon even binnen lopen en de medewerkers kennen je nog écht.

Hoogste klantwaardering
De betaalrekening van RegioBank krijgt volgens recent onderzoek van de Consumentenbond de hoogste waardering, namelijk een 9,2. Ook voor service en voor Internet en Mobiel Bankieren heeft RegioBank het hoogste cijfer van alle banken: een 8,6. Bron: betaalrekening, Bankenmonitor Consumentenbond 2018

Neem contact op met Veldsink – Bekx, laat weten dat je lid bent bij V.V. Geldrop en stap over. Dan profiteren zowel jij als je club van de voordelen van Regiobank, en blijft het lokale verenigingsleven bruisend.

Veldsink – Bekx is te vinden aan de Marktstraat 18 in Mierlo. Bel 0492-661712 of e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Nieuwe bordsponsor: Kremers Schilderwerken

Wij begroeten als nieuwe Bordsponsor bij V.V. Geldrop