Geldrop heren 1 houdt punt over aan derby tegen Heeze 1

Geschreven door De Verslaggever. Laatst bijgewerkt: .

Na drie nederlagen op rij herpakte Heeze zich door een punt te pakken bij het nog ongeslagen Geldrop. De thuisploeg had voor rust een overwicht, maar verzilverde dat niet. Keeper Vincent Jansen pareerde schoten van Nordin de Kort en Gideon Pieschel en een inzet van Stijn Lanen spatte uiteen op de lat. Heeze kwam er een paar keer gevaarlijk uit en sloeg in de 43ste minuut toe via Noud Doezé, 0-1.

Kort na rust verscheen Lars de Haas vrij voor Heeze-goalie Vincent Jansen, maar die liet zich niet verschalken. Jansen keerde daarna tot twee keer toe ook schoten van Pieschel. Na een slippertje in de defensie van Geldrop kon Jasper Jacobs alleen op het doel van Geldrop af, maar keeper Len van Gestel bracht redding voor de gastheren. Pieschel werkte in de 74ste minuut na een hoekschop de 1-1 binnen. Geldrop verhoogde de druk en was meerdere keren dicht bij de 2-1, maar die bleef uit en vlak voor tijd had Jacobs Heeze nog aan de overwinning kunnen helpen. De jonge middenvelder had bij een snelle uitval opnieuw vrij baan richting Van Gestel, maar de keeper was andermaal de reddende engel voor Geldrop.

Bron: Eindhovens Dagblad

Gelijkspel voor Geldrop heren 2 en zege voor Geldrop vrouwen 1

Geldrop heren 2 verloor de derby tegen Heeze heren 2 in extremis. De laatste goal viel namelijk enkele minuten voor tijd. Hierdoor viel er na afloop een zure 2-3 eindstand van het scorebord af te lezen. Ben Bruisten nam beide doelpunten voor zijn rekening voor de ploeg van Roel van den Heuvel.

Geldrop vrouwen 2 zegevierde afgelopen zondag wel. SVC 2000 vrouwen 1 werd met 3-0 verslagen en dat betekende de tweede competitieoverwinning voor de formatie van coach Sander Noijen. Sabine Ronde tekende voor alle treffers en stapte dus het veld af met een zuivere hattrick.