Hoofdtrainer Pierre van den Eeden geïnterviewd door Amateurvoetbal Eindhoven

Geschreven door Joris. Laatst bijgewerkt: .

Met het oog op de derby van Geldrop 1 aanstaande zondag tegen RKSV Heeze 1 is hoofdcoach Pierre van den Eeden geïnterviewd door Amateurvoetbal Eindhoven. De wedstrijd is namelijk gekozen als “wedstrijd van de week” door het medium dat met veel voetbalplezier al heel wat jaren het amateurvoetbal in de regio in kaart brengt. De aftrap is op sportpark De Kievit om 14.30 uur.

Pierre laat zich in het interview onder meer positief uit over de nieuwe koerswijziging binnen onze vereniging en blikt vooruit op de ontmoeting met Heeze. Hij staat nog steeds met veel enthousiasme voor de groep en een onlangs nieuwe gesloten verbintenis die hem minimaal tot het seizoen 2019-2020 trainer maakt van Geldrop 1 onderstreept dat des te meer.

Het interview met Pierre is via deze link te bekijken.

Over de verdere invulling van de technische staf van onze selectie informeren we jullie op een later moment.

Ook Geldrop 2 speelt een mooie derby. Het team van Jeroen van Gils speelt, eveneens op eigen veld, tegen RKSV Nuenen 2. Bij deze partij zal de bal gaan rollen om 11.00 uur.

Na afloop van deze mooie voetbalzondag zijn jullie natuurlijk allemaal van harte welkom in de kantine. Er wordt onder meer gezorgd voor livemuziek, dus de sfeer tijdens de 3e helft zal ongetwijfeld opperbest zijn! Wees welkom!

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon