Geldrop 1 in 3e ronde districtbeker tegen SCG’18 1

Geschreven door Joris. Laatst bijgewerkt: .

Geldrop 1 neemt het in de 3e ronde van de districtbeker op tegen SCG’18 1, uitkomend in de 3e klasse C. Dat heeft de loting uitgewezen die gehouden is bij Wilhelmina’26 in Wijk en Aalburg. De wedstrijd zal vooralsnog op dinsdag 11 december om 20.00 uur gespeeld worden op Sportpark Zegenwerp in Sint-Michielsgestel. Het is ook mogelijk dat beide elftallen het eerder tegen elkaar opnemen. Mocht de speeldatum of tijd veranderen, melden we dat natuurlijk meteen.

Ook is er al geloot voor de 4e ronde van de districtbeker. Als Geldrop 1 wint van SCG’18 1, dan speelt ons vaandelteam tegen de winnaar van partij tussen LRC 1 (zaterdagamateurclub uit Leerdam spelend in de 1e klasse C) - Bergeijk 1 (spelend in 4e klasse F zondag). Deze wedstrijd zal normaal gesproken op dinsdag 22 januari om 20.00 uur afgewerkt worden. In overleg kan ook deze wedstrijd eerder worden gespeeld.