v.v. Geldrop scoort voor clubkas tijdens Belactie actie

Geschreven door John Vermeulen. Laatst bijgewerkt: .

Op donderdag 11 april organiseert v.v. Geldrop een belactie in samenwerking met de VriendenLoterij om zo geld in te zamelen voor de clubkas. Met deze actie willen we onze wens, aanschaf van ballen en materialen voor de jeugdafdeling om op deze manier het begrotingstekort terug te dringen door de toegenomen energiekosten, vervullen. En jij kunt ons daarbij helpen!

Je kunt dus op 11 april tussen 19:00 en 21:00u telefoontjes verwachten van o.a. de spelers van ons 1e elftal met de oproep mee te spelen met de VriendenLoterij voor v.v. Geldrop. Het is de moeite waard, want:

• De helft van jouw lotprijs gaat direct naar onze clubkas
  • Als deelnemer van de VriendenLoterij maak je maandelijks kans op fantastische prijzen
  • De VriendenLoterij keert tijdens de Belactie extra geldbedragen uit aan de vijf clubs die de meeste loten hebben verkocht.  Laten we dus gaan voor zoveel mogelijk loten, om zo extra geld voor de club te winnen!

Hoe meer loten we verkopen, hoe sneller we de aanschaf van ballen en materialen voor de jeugdafdeling kunnen realiseren. Kortom houd je telefoon extra in de gaten op donderdag 11 april aanstaande!