Derde editie Geldrop-Mierlo Cup in aantocht

Geschreven door Het bestuur. Laatst bijgewerkt: .

Zaterdag 24 augustus om 16.00 uur is het weer zover, de derde editie van de Geldrop-Mierlo Cup die gaat plaatsvinden op de velden van Mifano op Sportpark de Ark in Mierlo. De toegang is gratis.

Het programma ziet er als volgt uit:

16.00 uur Mifano 1 - Braakhuizen 1
16.00 uur Mifano JO19-1 - Geldrop JO19-1
17.00 uur Braakhuizen 1 - Geldrop 1
17.00 uur Geldrop JO19-1 - Braakhuizen JO19-1
18.00 uur Geldrop 1 - Mifano 1
18.00 uur Braakhuizen JO19-1 – Mifano JO19-1

Na iedere wedstrijd volgen strafschoppen en verder brengen na afloop DJ Zeuss en zanger Mark Elbers er tijdens de 3e helft nog wat extra sfeer in.

Reglement
De wedstrijden worden gespeeld op kunstgras (voor eerste elftallen) en op gewoon gras (voor JO19), hebben een speelduur van 1x45 minuten. Er wordt gespeeld volgens de officiële KNVB regels m.u.v. het wisselen en de straffen n.a.v. een gele of rode kaart.
Onbeperkt wisselen is toegestaan.
Bij een gele kaart krijgt de betreffende speler een tijdstraf van 10 minuten. Bij een tweede gele kaart wordt de betreffende speler voor het restant van de wedstrijd uitgesloten. Indien nog een volgende wedstrijd op het programma staat mag de speler wel weer deelnemen.
Bij een rode kaart wordt de betreffende speler van het veld gestuurd en uitgesloten van spelen voor de rest van het toernooi.
Het team dat voorop vermeld staat op het programma neemt de aftrap.
Na elke wedstrijd worden 5 strafschoppen genomen, bij een gelijke stand worden om en om strafschoppen genomen zodat er altijd een winnaar ontstaat. De uitslag van de strafschoppenserie kan beslissend zijn voor het bepalen van de eindstand
Poulewinnaar:
Het team dat eindigt met de meeste punten in de poule is poulewinnaar.
Bij een gelijke stand bepaalt het doelsaldo.
Als de stand dan nog gelijk is bepaalt het hoogste aantal doelpunten voor.
Mocht de stand dan nog gelijk zijn bepaalt het onderlinge resultaat uit de strafschoppenserie de eindstand.
Voor het bepalen van de verenigingswinnaar worden alle punten, doelpunten en het resultaat van de strafschoppenserie van de 2 teams per vereniging bij elkaar opgeteld.
Dezelfde berekeningen als hierboven gelden m.b.t. het bepalen van de poulewinnaar.

Wij wensen Geldrop 1 en JO19-1 veel succes en uiteraard plezier! Hetzelfde geldt natuurlijk voor de teams van Braakhuizen en Mifano.