• We gaan dit jaar een heel andere zomer tegemoet dan we gewend zijn. Voor iedereen die thuis blijft gaan we daar samen iets moois van maken!

Lekker bewegen in de buitenlucht, samen trappen tegen een voetbal in een groen-wit shirt, oefenen met de bal of lekker partijtje spelen. Dat is en blijft het mooiste dat er is.

De komende zaterdagen worden sportieve zaterdagen!

Programma jeugd op zaterdag: 25 juli en 1 en 8 augustus:

-          09.00 – 10.30 uur: droppels en de JO7 tot en met JO9

-          10.30 – 12.00 uur: JO10 tot en met JO12

-          12.30 – 15.30 uur: JO13 tot en met JO19, MO15 en MO19

Kinderen komen al omgekleed naar het sportpark en douchen na afloop thuis. De kleedkamers zijn nog dicht.

Voorwaarde is wel dat er bij de jeugd tot en met de JO12 meerdere trainers / ouders aanwezig zijn, zodat er toezicht is. Het sportpark is open maar nog steeds geldt de 1.5 meter afstand!

Vanaf maandag 17 augustus pakken we dan het reguliere seizoen weer op met start trainingen voor de gehele jeugd.

Zaterdag 22 augustus: Clubdag met onderlinge wedstrijden, meer informatie volgt

Zaterdag 29 augustus: aanvang (beker)wedstrijden JO13 tot en met JO19