Geldrop JO17-1 in 2e ronde nacompetitie voor handhaving 3e divisie tegen Emplina JO17-1

Geschreven door Het bestuur. Laatst bijgewerkt: .

Geldrop JO17-1 heeft afgelopen zaterdag 1 juni na verlenging met 4-2 gewonnen van Dongen JO17-1 en mag hierdoor aantreden in de 2e ronde van de nacompetitie voor handhaving in de 3e divisie. De tegenstander is in Den Bosch is Emplina JO17-1. De aftrap van dit duel is om 14.30 uur.

We wensen spelers en begeleiding veel succes aanstaande zaterdag 8 juni en hopen uiteraard dat het team van Niels van Dommelen, Dennis Bouwmans en Tom van Mierlo een finaleplaats bereikt!

Succes voor Geldrop JO17-1 en verdere elftallen

Geschreven door Het bestuur. Laatst bijgewerkt: .

Hoewel de meeste teams hun wedstrijden hebben gespeeld voor dit seizoen staat er voor Geldrop JO17-1 nog een en hopelijk meerdere belangrijke duels op het programma. Het team van Niels van Dommelen, Dennis Bouwmans en Tom van Mierlo speelt namelijk aanstaande zaterdag 1 juni tegen Dongen JO17-1, waar een plek in de volgende ronde van de nacompetitie voor handhaving in de 3e divisie op het spel staat.

Ze kunnen uw steun van harte gebruiken! De aftrap is om 15.00 uur op sportpark De Kievit. Wij wensen spelers en begeleiding veel succes!

Verder ook veel succes aan Geldrop JO10-1, want zij spelen in Waalwijk een bekerfinale tegen SAB JO10-2 uit Breda. Ook Geldrop JO9-5 mag in Den Bosch een gooi doen naar de 'dennenappel', want zij nemen het op tegen ODC JO9-2 uit Boxtel. Daarnaast hebben JO17-3 en JO17-5 beide nog een competitiewedstrijd in te halen. JO17-3 speelt uit tegen EMK JO17-1 en JO17-5 sluit het seizoen eveneens uit af tegen Rood-Wit JO17-3. Voor JO15-1 staat er nog een oefenduel op het programma in en tegen SV Valkenswaard JO15-1.

Geldrop JO17-1 dankt sponsoren

Geschreven door Niels van Dommelen. Laatst bijgewerkt: .

De begeleiding en spelers van Geldrop JO17-1 willen via deze weg nogmaals de volgende sponsoren bedanken die aan het begin van het seizoen gesponsord hebben met kleding:

Voor het sponsoren van de tenues spreken we onze dank uit naar Dealerleasing en voor de trainingspakken danken wij Pauly Consultancy, GSPO en Quantera Global.