JO10-5: Bloed, zweet en ….. scoren!!!

Geschreven door Peter Vrijland. Laatst bijgewerkt: .

Vandaag wederom een thuiswedstrijd en deze keer kwam Brabantia op bezoek.

He, da’s makkelijk, ik kan dezelfde begintekst als vorige week gebruiken: het zonnetje scheen, de doelpalen stonden klaar op het groene grasveld voor een leuke pot voetbal. De jongens hadden er zin in en ook aan de zijlijn was het al snel een gezellige boel.

Maar …. de rest van het verslag wordt compleet anders! 😊

In de eerste minuut werd er al gelijk gescoord!! 1-0 voor Geldrop!

En ook de tweede mogelijkheid was voor de thuisploeg, maar deze ging …. tegen de paal!! Oh nee, het zou toch niet een herhaling van vorig week worden?!

Nee, dat werd het zeker niet. Want nog voor de eerste time-out stond het al 4-0. Er werd goed gespeeld en bij rust stond er 7-0 op het scorebord. Het enige gevaar was dat door dit krachtsverschil de verdediging en de keeper minder oplettend werden, maar het publiek zorgde er wel voor dat ze bij de les bleven. 😉

Na rust werd de score nog verder uitgebreid en de dubbele cijfers werden al snel gehaald. Chris pakte ook nog twee doelpunten mee en daarvoor moet zijn vader diep in de buidel tasten. 😊

Vanwege de ‘Week van de Scheidsrechter’ was de scheids aan het begin van de wedstrijd al door het team in het zonnetje gezet. En ook toen de wedstrijd tegen het einde liep en er hier en daar wat frustraties begonnen te ontstaan loste hij dit samen met de coaches op een zeer nette manier op!
#SCHEIDSBEDANKT!

Na zeventien doelpunten was het wel genoeg en in de laatste seconden van de wedstrijd was daar uiteindelijk toch nog de eregoal van de tegenstander.

Op naar de volgende wedstrijd!