Trainingsschema

Seizoen 2017-2018, 22 juli 2017
Datum:
22 januari 2015

Het trainingsschema A is aangevuld met het schaduwschema B, de laatste is van toepassing bij afgelasting van veld 4.

Bij eventuele avondwedstrijden op veld 1 of veld 4 zullen er verschuivingen zijn, deze zullen n.a.v. het betreffende wedstrijdschema van die week worden medegedeeld.

Veld 1 start op dinsdag en donderdag een half uur eerder, dit geldt voor alle tijden (16.30 / 17.30 / 18.30 / 19.45 uur).

Als een elftal 3x of vaker achter elkaar niet komt trainen, vervallen hun ingeplande posities op het trainingsveld en deze zullen vervolgens opnieuw ingevuld worden met andere elftallen die wel actief willen trainen.

Eventuele wijzigingen/opmerkingen voorzien van elftal naam s.v.p. mailen naar trainingvvg@hotmail.com

Namens de commissie trainingsschema,

Bernadette, Peter, Geert en Gert Jan