Vacatures bij de jongste jeugd

Geschreven door Rob Koppen. Laatst bijgewerkt: .

Beste voetballiefhebbers,

Voor komend seizoen zijn wij per direct op zoek naar:

• 1 hoofdleider Droppels
  • 1 jeugdtrainer voor J07-1
  • 1 jeugdtrainer voor J07-2
  • 2 jeugdtrainers voor de nieuwkomers

De twee teams J07-1 en J07-2 gaan komend seizoen wedstrijdjes/toernooitjes voetballen. Waarschijnlijk zal dit 1x of 2x per maand zijn. De andere zaterdagen wordt er gewoon getraind. De andere 2 trainers begeleiden de jongere spelers en nieuwkomers en trainen iedere zaterdag volgens vaste oefenstof.

Voorkeur gaat uit naar trainers uit de eigen jeugd, bijv. J013 - J015. Het doel is om de jeugdtrainers de komende jaren vanaf het begin mee te laten groeien en hun eigen team te begeleiden!

Om alles in goede banen te leiden zoeken wij ook 1 vaste hoofdleider die samen met de coördinator er de komende jaren voor gaat zorgen dat de eerste contactmomenten met de club als jeugdspeler positief ervaren worden en de spelertjes voor te bereiden op het spelen van wedstrijdjes.

U kunt zich aanmelden bij de coördinator Droppels en J07: Rob Koppen, 06-23368677, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.