Tweede editie Geldrop-Mierlo Cup in aantocht

Geschreven door Peter van de Laar. Laatst bijgewerkt: .

Op zaterdag 25 augustus is het zover, dan organiseert VV Geldrop de tweede editie van de Geldrop-Mierlo Cup. De vaandelteams en de hoogste jeugdelftallen (JO19-1) van SV Braakhuizen, VV Mifano en VV Geldrop zullen net als vorig jaar de degens kruisen.

Het programma zal starten om 16.00 uur. De eerste elftallen van de drie verenigingen werken hun wedstrijden op het hoofdveld af, terwijl de JO19-1 teams voor het beste resultaat gaan op veld 2. Alle wedstrijden zullen 45 minuten duren en na afloop van iedere partij worden er strafschoppen genomen. Het aantal raak geschoten penalty’s zijn namelijk ook van invloed op de einduitslag. De laatste wedstrijden eindigen om 18.45 uur. Hierna volgt de prijsuitreiking en zijn er leuke festiviteiten in en rondom onze kantine.

Zo kunt u meespelen met een loterij, waarmee mooie prijzen te winnen zijn. Daarnaast wordt er gezorgd voor een hapje en een drankje. Verder komt de Nederlandse Neil Diamond een bezoek brengen aan sportpark De Kievit.

We hopen u zaterdag 25 augustus a.s. van harte te mogen begroeten op sportpark De Kievit, Kervel 6 in Geldrop.