V.V. Geldrop en RKSV Braakhuizen gaan samenwerken

Geschreven door Aad. Laatst bijgewerkt: .

Om het vrouwen-/meidenvoetbal in Geldrop een duidelijke plaats te geven, hebben v.v. Geldrop en RKSV Braakhuizen de intentie om een SVO (Samenwerking Vrouwen/Meiden Opleiding) Vereniging op te richten in het seizoen 2019-2020.

Door de samenwerking tussen v.v. Geldrop en RKSV Braakhuizen zal rivaliteit geen rol meer spelen, maar zal er juist sprake zijn van sportieve samenwerking. Wij zijn op zoek naar mensen die willen helpen deze samenwerking in 2018-2019 vorm te geven.

Voor het vormgeven van onze SVO staan de volgende vacatures open:

Functie Taken Verwachte tijdsbesteding
in seizoen 2018-2019
Coördinator samenwerking
en gedragsregels

Definiëren en formaliseren van beleid
mbt overgang meiden naar SVO en
indeling meiden in teams

Totaal: 20 uur (vrij in te delen)
Coördinator gedragsregels Definiëren en formaliseren gedragsregels Totaal: 8 uur (vrij in te delen)
Coördinator sponsoring Identificeren en werving sponsors Ongeveer 2 uur per week
Coördinator activiteiten Definiëren en opzetten activiteiten Ongeveer 2 uur per week
Coördinator werving Definiëren en formaliseren van beleid
mbt werving nieuwe leden
Totaal: 20 uur (vrij in te delen)

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

• Sander Noijen, voorzitter, Telefoonnummer 06-24149649, email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Fred Fredriks, secretaris, telefoonnummer 06-14431720, email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.