Wedstrijdzaken app

Geschreven door Peter van de Laar. Laatst bijgewerkt: .

Op 2 september starten we met de eerste officiële wedstrijden. En dat betekent dat alle wedstrijdformulieren straks “mobiel” ingevuld gaan worden met de Wedstrijdzaken app en we afscheid nemen van de plastic spelerspassen.

Het mobiele wedstrijdformulier (mDWF) wordt gebruikt voor alle competitie- en bekerwedstrijden vanaf de JO12 en MO12. Het “oude” DWF is niet meer beschikbaar.

Voor Onder 8 t/m Onder 11 is er geen verandering. De uitslag invoeren via Sportlink Club

Download de Wedstrijdzaken app. van de KNVB.  De gebruikers van de Wedstrijdzaken app kunnen alleen registreren en inloggen met het e-mailadres dat vastligt bij vv Geldrop.

De teammanager heeft in de Wedstrijdzaken app de extra mogelijkheid om de fotootjes voor de digitale spelerspassen van zijn teamleden aan te passen. Bewaak en zorg ervoor dat alle spelende leden tijdig een goede foto hebben. Bestaande foto’s kunnen vervangen worden tot 1 november.

De Wedstrijdzaken app is in eerste instantie bestemd voor de leden die een rol spelen bij het invullen van de wedstrijdformulieren. Niet elke speler hoeft deze app dus in gebruik te nemen.

De voetbal.nl app is voor elke voetballiefhebber, leden en niet-leden van een voetbalvereniging, die programma’s, uitslagen en standen van hun favoriete teams wil zien.

Tenslotte willen we graag benadrukken dat in de eerste weken iedereen in zijn/haar eigen tempo zal moeten wennen aan het werken met het mDWF. Het kan zijn dat iemand geen (geschikte) mobiele telefoon bezit of de app (nog) niet heeft geïnstalleerd. Officieel is de ontvangende vereniging verantwoordelijk voor het faciliteren van de app.