Nieuwe hoofdleiders onderbouw

Geschreven door Aad. Laatst bijgewerkt: .

Met ingang van het nieuwe seizoen zullen Zus van den Heuvel en Elke van Gog de taak op zich  nemen als hoofdleidsters van respectievelijk de JO9 en de JO11.

We zullen ons even voorstellen.

Elke is een nieuw gezicht binnen de organisatie maar niet bij VV Geldrop. Even iets korts over mezelf: Ik ben 47 jaar, getrouwd met Johan van Gog en we hebben 2 kinderen. Allebei onze zonen voetballen bij Geldrop: Jordy in de  JO12-1 en Rick in de JO10-2. Johan heeft altijd gevoetbald bij Geldrop en is tegenwoordig actief als trainer. Vorig jaar was ik leidster bij de JO9-2 en ik beheer de website van het team van Rick. Wil je iets kwijt, heb je vragen enz., betreffende de JO 11, stuur een mail of een sms/ app. Ik zal regelmatig rondlopen tijdens de trainingen en op de zaterdagochtenden.

Zus is in het verleden jaren hoofdleidster van de F afdeling is geweest. Ik ben getrouwd met Til (assistent-scheidsrechter bij ons 1e team, en scheidsrechter bij de jeugd en senioren). Wegens omstandigheden ben ik er een paar jaar tussenuit geweest.  Nu heb ik weer veel zin om het op te pakken. Ik zal iedere zaterdagmorgen in de bestuurskamer aanwezig zijn van 8.00 tot 10.00 uur. Mochten er op korte termijn vragen zijn, bel of mail mij dan even. Aan het begin van het seizoen zal er voor de ouders, leiders, trainers een informatieavond zijn. Nader bericht volgt. Alle teams veel plezier en sportiviteit in seizoen 2017/2018.

De contactgegevens van Elke en Zus staan op de site, onder De Club -> Organisatie -> tabblad Jeugd.