JO9-5:Met andere ogen!

Geschreven door Peter Vrijland. Laatst bijgewerkt: .

Deze keer het wedstrijdverslag vanuit een andere positie: hoe hebben de jongens de wedstrijd eigenlijk beleefd? (nou ja: hoe dénkt de verslaggever dat de kids de wedstrijd hebben ervaren? 😊)

Zaterdagochtend was het zonnetje al vroeg aanwezig, het beloofde een mooie dag te worden…

Vandaag was voetbalclub Nieuw Woensel de tegenstander. Het waren wel grote jongens, maar ach, dit hebben we wel vaker gehad, dus geen reden voor paniek!

Niet iedereen kon bij de wedstrijd aanwezig zijn, dus soms stonden we op een andere plek in het veld, maar daar draaiden we onze hand niet voor om.

We hadden trouwens wel te doen met onze ouders: eerst kwam de mededeling op de groepsapp dat er te weinig koffie was, en daarna volgde het bericht dat tot overmaat van ramp ook de koffiepot nog gebarsten was. Als dat maar goed kwam…
Nou, gelukkig wel, want ruim voor het begin van de wedstrijd kwam de koffietas het veld op! Het uiteindelijke resultaat was, aan de ogen van de trainer te zien, een lekker straf bakkie! 😊

De eerste kansen waren voor Nieuw Woensel. De meest lange jongen scoorden twee keer achter elkaar, dus dat was niet zo fijn. Maar we lieten ons koppie niet hangen en probeerden ook ons eigen spel te spelen.

Toen Yannick de aansluitingstreffer scoorde gingen onze moeders aan de zijlijn helemaal uit hun dak. Goed bezig mama’s! Ok, ok, toegegeven, dit hadden we ook wel even nodig. Het was duidelijk dat we nog wakker moesten worden. Af en toe reageerden we wel een beetje sloom.

Omar ging op een gegeven moment met pijn naar de grond en als een (h)echt team renden we met z’n allen naar hem toe om te kijken hoe het met ging. Gelukkig kon hij snel weer verder met de wedstrijd.

Tot slot: onze vaste scheids zat in China, dus een andere vader nam het stokje … euh fluitje over. Wat een geweldige wedstrijd heeft hij gefloten! Top!

En ach, in the end was er geen overwinning, maar het bleef nog steeds een mooie dag! 😊

Op naar de volgende wedstrijd! (en die is woensdag al….)