JO9-5: Dubbele cijfers!

Geschreven door Peter Vrijland. Laatst bijgewerkt: .

Hieronder zijn de notulen van de bijeenkomst van deze zonnige ochtend te vinden.

1. Opening
    De voorzitter heet de aanwezigen van harte welkom. De ene ouder oogt wat fitter dan de andere, maar dat mag de pret niet drukken. Zeker niet als er na een paar minuten al door Sietse gescoord wordt!
  2. Al snel volgt het tweede juichmoment: Yannick schiet zijn eerste van vandaag erin.

3. En ook nummer drie komt op naam van Yannick.

4. Daarna is het de beurt aan Omar: eerst met links.

5. Daarna met rechts.

6. En de volgende is weer met links. Een mooie hattrick!

7. Na rust staat de doelpuntenmachine nog niet stil.

8. Het was duidelijk dat de wedstrijd gewonnen zou worden, maar de vraag was met hoeveel. Er werd door een aantal ouders al ’10, 10, 10’ geroepen.

9. Nog 1, nog 1, ….

10. En ja hoor, daar was ie dan: nummer 10!

11. Ook wel eens lekker: de verdediging had vandaag niet zoveel te doen. Er was geen enkele zweetdruppel te vinden bij de achterhoede.

12. Nog een paar minuten voor het laatste fluitsignaal. Het net wordt nog een keer gevonden.

13. Sluiting
    De voorzitter sluit de bijeenkomst en de aanwezigen kunnen met een 13-0 overwinning huiswaarts keren. 😊

Op naar de volgende wedstrijd!