Headlines

• In verband met de winterstop is de Adidas shop gesloten van 16 december tot 25 januari 2019.

Vanaf 26 januari is de shop weer open.

Steun Geldrop 1 en 2 in de slotfase van de competitie

Geschreven door Peter van de Laar. Laatst bijgewerkt: .

Hoewel de (reguliere) competitie zijn einde nadert staan er voor Geldrop 1 en 2 dit weekend nog twee belangrijke wedstrijden op het programma.

Geldrop 1 speelt aanstaande zondag 27 mei thuis tegen Bekkerveld. De aftrap op sportpark De Kievit is om 14.30 uur. Als de mannen van Pierre van den Eeden minimaal een gelijkspel weten te behalen tegen de ploeg uit Heerlen, dan speelt het elftal in de 1e ronde van de nacompetitie voor promotie naar de hoofdklasse (Geldrop 1 heeft de 1e periodetitel gewonnen, daarom mag het nacompetitievoetbal spelen) andermaal thuis tegen Bekkerveld. Zo niet, dan reist het vaandelteam af  naar Limburg. De eerste nacompetitiewedstrijd zal plaatsvinden op donderdag 31 mei. De locatie is dus afhankelijk van het resultaat van aankomende zondag en ook de aanvangstijd van het duel zal later bekend worden.

Geldrop 2 gaat zondag bezoek bij UNA 2. Momenteel heeft het team van Jeroen van Gils de beste papieren om met de 3e periodetitel aan de haal te gaan. Een gelijkspel is voldoende tegen de Zeelsternaren om de prijs toe te voegen aan het palmares. De bal zal om 10.30 uur gaan rollen op sportpark Zeelst. Als deze prijs daadwerkelijk wordt binnengesleept, mag Geldrop 2 het volgend seizoen in het bekertoernooi op gaan nemen tegen eerste elftallen.

Voor onze selectie staat er dus nog van alles op het spel! Supporters zijn dan ook van harte welkom! Hopelijk tot zondag!

Joris van Nisselrooij