Headlines

• In verband met de voorjaarsvakantie begint de training van de droppels weer op zaterdag 12 mei.

Jubilarissen VV Geldrop

Geschreven door Peter van de Laar. Laatst bijgewerkt: .

Dit jaar telde de vereniging negen jubilarissen. Herman Schmitz, 75 jaar lid, Tjeu Hogervorst, 60 jaar lid, Jan Swinkels, eveneens 60 jaar lid, en Henk Thissen, 50 jaar lid, konden helaas niet aanwezig zijn op de nieuwjaarsreceptie. Zij krijgen hun welverdiende spelden op een ander moment alsnog uitgereikt. Toon Verhees, 65 jaar lid, was wel aanwezig. Toon voetbalde in het verleden in 'het dreamteam', het tiende van Geldrop. Daarnaast was hij vele jaren een gewaardeerde kracht bij de klusclub.

Verder mocht Mark Verhees naar voren komen vanwege zijn 40-jarig lidmaatschap. Mark heeft een lange tijd gevoetbald en droeg in het verleden zijn een steentje bij in de kantine, maar maakt VV Geldrop ook regelmatig blij met allerlei bruikbare materialen. Ook Jos Bosmans nam zijn speld in ontvangst. Jos is inmiddels 50 jaar lid en in deze periode is hij verdienstelijk geweest als scheidsrechter en jeugdleider, maar ook zat hij in de commissie van de toenmalige kienclub. Martin van Rooij kreeg van het bestuur de speld die hoort bij een 25-jarig jubileum. Martin heeft vele jaren gevoetbald bij VV Geldrop. Daarna is hij scheidsrechter geworden. Momenteel is hij nog steeds leidsman bij de senioren, iets wat hij met veel plezier doet. Het regelen van scheidsrechters en oefenwedstrijden was ook iets wat je met een gerust hart aan Martin kon overlaten. Naast Martin was ook Rutger Lippits 25 jaar lid van VV Geldrop. Rutger is leider geweest van verschillende senioren elftallen. Op moment heeft hij samen met Pim van Moorsel Geldrop 4 onder zijn hoede.

Niet alleen was er aandacht voor de jubilarissen, maar ook werden een drietal mensen benoemd tot erelid en lid van verdienste. Als blijk van waardering voor hun bewezen diensten werden Til van den Heuvel (erelid), Ruud den Boer en Zus van den Heuvel (lid van verdienste) toegevoegd aan dit select gezelschap. Ruud is zowel leider geweest bij de senioren als bij de junioren en neemt ook de kantineadministratie voor zijn rekening. Til is vaste grensrechter bij het vaandelteam en Zus is jeugdleidster van de F-afdeling en beheert de kledingshop.

Namens iedereen van VV Geldrop nogmaals van harte proficiat met de behaalde mijlpalen!